tirsdag 12. januar 2010

Waterpuppet show i Hanoi!:)

Søndag 10.01.10. Awesome!
Etter å ha vært borte fra bagasjen i nesten tre dager, dukket den endelig opp!!:) Dette måtte feires med en skikkelig vietnamesisk kveld på waterpuppet show, altså; Vanndukke teater!:)
Vanndukke teateret ble skapt i det tiende århundre i den røde elv ved Hanoi. De skapte dette for å ha underholdning i deres element, med tanke på elven, rismarkene ol.
Før teateret startet gikk vi oss en tur rundt om i byen. I en park ved innsjøen Kiem Lake. Det var gøy å se hva vietnameserne gjorde på kveldstiden. Bildet over viser den "hellige øya" der skillpaddene bodde. Veldig vakkert belyst :)

Søte jenter på fotosession i sentrums parken :)

Aerobic, jaaaaaaa !


Høhø... Foto poooooose ja!:)
Crunching tiger, standing thrane :)

Buddah like :p

Tilfeldig vietnameser som synes det var gøy å se på at vi poserte til bilder, Ja, han ville også være med ! :)
Utenfor teateret
Her har vi scenen, vi satt på andre rad og fikk med oss ganske nært hva som foregikk :) Vi skjønte lite av replikkene, men sammenhengen var enklere å forstå. Det var en unikt og annerledes skuespill, men absolutt verdt opplevelsen. Noen av scenene var egentlig ganske søte og komiske. Stykket varte i ca 45 min, så det var akkurat passe lengde :)



Liten film av hvordan hele stykket foregikk om dere skjønner :)

Her var folkene som styrte dukkene. De var plassert bak forhenget, og vi ble egentlig lettere imponert av ferdighetene deres:) Var mye plasking, morsomme lyder og nusselige vanndukker. Dette ble nok en minneverdig kveld.
'Takk for det!:)


1 kommentar:

  1. Så arti! Æ DIT!:D Skulla sååå gæle ønska at æ kunja vårre me på eventyret dåkkers altså, meeen vi tek en tur seiner vi Lena! Sant ja?:D Må bruk litt pæng t reising etter bryllup, før hussparing tru æ;P E sååå gla for at dåkk e så flink t å blogg, med mang bilda og ikke minst filmsnutta! Ælske dæm! Kos dåkk viar:D

    SvarSlett

Om Oss

Nå skal vi ut i den store verden å bygge opp et solid studielån for fremtiden - og det skal bli verdt hver ei krone! Det starter for alvor onsdag 06.januar 2010 klokken 17.10! Da setter vi oss på flyet som skal ta oss til Vietnam. Fra vi lander i Hanoi 07.01 og til vi reiser fra Bangkok 05.02 er lite /ingenting fastlåst per dags dato, og det er både veldig spennende og helt sinnsykt skremmende samtidig! Men en ting er helt sikkert: Det kommer til å bli et levende eventyr! Og vi gleder oss!