lørdag 9. januar 2010

In The Air

Det gigantiske 2 etasjes flyet som ska få oss frem til Bangkok:) ble ca 1 time forsinka...
Endelig klar for boarding!:) den ukjente jenta skal reise alene til Sidney og søkte litt selskap før avreise:)

Vente på å få gå ombord i flyet:) glede oss te å soooooov!

Her e vi klar for å få sårt etterlengta søvn:) klarte faktisk å snu døgnet uten noe problem!:) med god hjelp fra cabinpersonalet som slokket alle lys og lukket alle vinduer for å lage natt:)
Vi sovnet med en gang vi satte oss til rette på flyet og voknet til middag etter en liten stund. Etter maten sovnet vi igjen , og voknet til frokosten en time før landing!:) Vi trodde ikke at en 12 timers flytur kunne gå så glatt og smertefritt :)

Etter å ha gått av flyet i Bangkok ble vi møtt av en søt liten ung dame som holdt et ark med navnene våre på- deeeet var en gledelig overraskelse det!:) Hun hjalp oss gjennom hele den gigantiske flyplassen og geleidet oss gjennom first class fast track og mere til. På bildet står vi ved bagasjebåndet og venter på sekkene våre, men de kommer ikke og vi har ikke tid til å vente lengre, under 1 time til neste fly går. Vi får beskjed om at bagasjen sendes til Hanoi så snart den dukker opp i Bangkok. Vi får også fremlagt nok en ny reiserute: Bangkok (thailand)- Siem Reap(cambodia) - Hanoi(vietnam).
Men fortsatt like glad gjeng på tur!:)
Etter å ha fått boardingkortene av vår kjære hjelper fikk vi besked om å løpe til gate Ca1- boardingen startet om 1 min. Så vi sprang- og sprang- og sprang Bangkok flyplass er STOR og vi skulle på motsatt side-minst! Vi fikk snike oss igjennom hele passkontrollen og fortsatt var det langt igjen å løpe:P Her er resultatet: 3stk svette, andpustne men likevel glade jenter på tur:) Vi rakk hvertfall flyet!:)
Ankomst Siem Reap time før boarding, beste flyplassen EVER!! Hyggelige, snille og blide ansatte. Også her ble vi guidet gjennom flyplassen (som var pitteliten) og rett til gate. Også her var det noe tull med papirene, vi ble ikke funnet i databasen. Men grunnet serviceinnstillt personell, kom vi selfølgelig med på flyet som lettet før tiden denne gang :)
Hanoi, here we come!! :)

1 kommentar:

  1. Bli alljdelesn svettj av å læs ta her! Nåkka t problem å styr d ska vær!:P Håpe dåkk har d fint, og itj minst at di ha fått bagasjen!:D

    SvarSlett

Om Oss

Nå skal vi ut i den store verden å bygge opp et solid studielån for fremtiden - og det skal bli verdt hver ei krone! Det starter for alvor onsdag 06.januar 2010 klokken 17.10! Da setter vi oss på flyet som skal ta oss til Vietnam. Fra vi lander i Hanoi 07.01 og til vi reiser fra Bangkok 05.02 er lite /ingenting fastlåst per dags dato, og det er både veldig spennende og helt sinnsykt skremmende samtidig! Men en ting er helt sikkert: Det kommer til å bli et levende eventyr! Og vi gleder oss!