tirsdag 12. januar 2010

Funky Monkey!

Siden Hanoi er hovedstaden i Vietnam, med lettere 8 mill innbyggere totalt i området, måtte vi jo sjekke ut utelivet. Men Vietnam er jo kommunistisk regime, så vi var litt skeptiske på hvordan kvelden ble. Spesiellt fordi vi hørte rykter om at uteplassene stengte rundt tolv, pga politiet som pluttselig kunne dukke opp, og avslutte festen. Vi hadde møtt noen amerikanere tidligere som tipset oss om Funky Monkey, de kunne møte oss der.
Dette ble en spennende kveld, nye folk, nytt sted, og en ukjent avsluttning.


To tenktende piger, anstendig kledd for bytur :)


Ankomst Funky Monkey; Ganske tomt, et par folk her og der, MAX volum, umulig å snakke, høy diskant og nesten ingen vietnamesere men flertall turister. Vi møtte en gjeng amerikanere som studerte på Harvard. De var fra rundt om i verden, en fra Panama, Nederland og India.

'
Her har vi Lena, Narem, Eric og Eirin med noen små søte drinker :)


Very Funny!


Kevin som var fra Panama, kom på tanken at vi skulle prøve vannpipe med frukttobakk. Eple smak, som faktisk var et ekte eple på toppen av vannpipen. Spesielt :)



"This is how we do it"


Nesten hele gjengen samlet! Fra venstre Marianne, Mark, Lena, Eirin, Narem og Eric.
Skåål!



Spesielle drinker i Hanoi :p

Lyden var udsedvanlig høy når vi ankom Funky Monkey, men når klokken nærmet seg tolv hadde alle de lokale forlatt utestedet, vinduene ble trekt for og lyden dempet. Vi antar dette var pga de grønnkledde politimennene som patrulerte gjennom byen til tider.

"De grønnkledde" var de eneste "bad guysn" i Hanoi, ironisk nok. Disse ville man ikke komme i klammeri med. Heldigvis banket ikke politiet på dørene her denne kvelden, og festen kunne fortsette i flere timer til :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Om Oss

Nå skal vi ut i den store verden å bygge opp et solid studielån for fremtiden - og det skal bli verdt hver ei krone! Det starter for alvor onsdag 06.januar 2010 klokken 17.10! Da setter vi oss på flyet som skal ta oss til Vietnam. Fra vi lander i Hanoi 07.01 og til vi reiser fra Bangkok 05.02 er lite /ingenting fastlåst per dags dato, og det er både veldig spennende og helt sinnsykt skremmende samtidig! Men en ting er helt sikkert: Det kommer til å bli et levende eventyr! Og vi gleder oss!