onsdag 6. januar 2010

Den store reisen har endelig startet!


Her har vi kommet oss til første stopp: Gardemoen. Glade og følelsesforvirra er vel en passende beskrivelse på dette tidspunktet av turen.
Marianne fikk en gledelig overraskelse da en god venninde fra Spaniatiden dukket opp på flyplassen for å farvell:) (tusen takk Martine- det var kjempekos! -Marianne)


Flyet ble forsinka fra 17.10 - ca 18, så da hadde vi god tid til en gulv lunsj med et større utvalg enn de fleste hybler rundt om i landet;)


Vi skjekker inn bagasjen og får en hel hær av boarding kort, Spennende!!:D


Flyet til London har blitt forsinket til 18.00 og 18.45 og 20.10, altså vi kommer ikke til å rekke flyet videre fra London til Hong Kong. Ved skranken til British Airways møter vi 9 andre backpackere i samme situasjon som oss!:) "ailler så gæli at det itj e godt for nå"


Flyet til London har blitt ytteligere forsinket til 20.45 og 21.50. Hva er vel da mer naturlig å gjøre enn å kjøpe en øl av matpengene vi fikk av British Airways og bli kjent med de andre backpackerne ? :)


Etter å ha ventet vel og lenge (og litt lenger enn det) kom vi oss til slutt til Clarion Hotel Gardemoen, som et plaster på såret fra British Airways. De var så vennlige å spandere på oss middag "til en verdi av 250kr" bestående av medisterkaker, tørre lunkne poteter, størknet brunsaus og en herlig frisk salat- good thing at sengene var himmelsk!;)
Nå skal vi sove og lade opp til en ny lang reise dag (forhåpentlig med flere timer på fly enn på flyplassen...)

God Natt kjære venner!;) <3

4 kommentarer:

  1. For en start! ;) Ønske dåkk lykke te videre, og glede mæ te å les mer om ferden dåkkers ;)
    HeidiG :)

    SvarSlett
  2. Kjipern! Men ser ut som dere kosa dere litt likevell ;)

    SvarSlett
  3. Kjempegreier,legg gjerne inn flere bilder hvor dere ligger i samme seng!;P Lykke til videre på ferden!=)

    SvarSlett
  4. Åh, så spennende :D Gleder meg til å se videre hva dere opplever!!! Klem Amanda :D

    SvarSlett

Om Oss

Nå skal vi ut i den store verden å bygge opp et solid studielån for fremtiden - og det skal bli verdt hver ei krone! Det starter for alvor onsdag 06.januar 2010 klokken 17.10! Da setter vi oss på flyet som skal ta oss til Vietnam. Fra vi lander i Hanoi 07.01 og til vi reiser fra Bangkok 05.02 er lite /ingenting fastlåst per dags dato, og det er både veldig spennende og helt sinnsykt skremmende samtidig! Men en ting er helt sikkert: Det kommer til å bli et levende eventyr! Og vi gleder oss!