tirsdag 2. februar 2010

Photo Shoot med våre skreddersydde kjoler!

Nå kommer endelig blog-innlegget dere har ventet på så lenge!

Vi ville vente til settingen var perfekt, og hva er vel mer perfekt enn dette paradiset av et sted? Hvit silkemyk sand, glassklart vann, frisk bris som rasler i palmebladene og idylliske solnedganger som man ellers bare ser på bilder...



Fra venstre: Marianne Sund i en smaragdrosa fotsi silkekjole med perledetaljer, Lena Botten i en asymmetrisk antikkinspirert silkekjole og til slutt Eirin F. Elgenes i en nydelig mønstret shiffong tunica.


Tunicaen kan brukes alene som et strandantrekk eller som en del av et penere antrekk; her poserer Eirin F. Elgenes i hengekøyen på stranden.

Kjolen ble designet som et penere festantrekk, men her viser Marianne Sund at den også kan brukes i en mer avslappet setting; i sanden med blomst og vind i håret.


Kjolen er inspirert av norsk design og gresk antikk, og her ser vi hvor godt fargen går overens med lyset. Nydelig perleblå silke i en litt mer avslappet setting.


Denne kjolen får Marianne til å tenke på et åpent kamskjell med en vakker blank perle inni.


Her viser Eirin F. Elgenes frem en fotsi sommerlig kjole i shiffong og silke. Kjolen er designet med tanke på hverdagslig bruk, men kan også brukes som et penere antrekk.



Kjolen har et bånd med paljett detaljer, som tar igjen fargene fra silkestoffet,under brystet.


Vakkert silkedraperi i den varme vinden


Marianne Sund viser ekte følelser under photoshooten mens vinden leker med kjolen :)


Her viser Marianne Sund frem ryggen på kjolen, perlestroppene møtes i en provosorisk knute øverst på ryggen som en dekorativ detalj.


Med accessories fra naturen kommer kjolen til sin rett.



Eirin F. Elgenes viser her frem en knekort, yndig og elegant kjole i silke og shiffong.
Kjolen gjenspeiler solnedgangens fargespill.


Yndig kjole, yndig positur. Nydelig


Lena Botten viser her frem en knekort kjole i silke og shiffong. Den myke og rolige blåfargen strammes opp av det mørke midjebåndet. Nydelig kontraster på en nydelig jente.


Se hvor godt Lena kler den blå fargen. Det er som om at den ble lagd eksklusivt for henne.


Eirin F. Elgenes i solnedgang

2 kommentarer:

  1. Herregud de var fine jenter :D Ser ut som dere koser dere!
    Klem Amanda

    SvarSlett
  2. Det var flotte jenter i nydelige kjoler:)Fint å sjå at dere er friske og solbrune. Da tar dere vel fatt på siste etappe og om et par dager er dere faktisk på andre siden av jorda jenter:) Håper koffertene er på plass da. klem fra hjemmefronten:)

    SvarSlett

Om Oss

Nå skal vi ut i den store verden å bygge opp et solid studielån for fremtiden - og det skal bli verdt hver ei krone! Det starter for alvor onsdag 06.januar 2010 klokken 17.10! Da setter vi oss på flyet som skal ta oss til Vietnam. Fra vi lander i Hanoi 07.01 og til vi reiser fra Bangkok 05.02 er lite /ingenting fastlåst per dags dato, og det er både veldig spennende og helt sinnsykt skremmende samtidig! Men en ting er helt sikkert: Det kommer til å bli et levende eventyr! Og vi gleder oss!