torsdag 4. februar 2010

Karaoke kveld 1



Guttene fra Sea Garden Bungalows ville ta oss med
til det lokale karaoke stedet en kveld. Og det ble vi selfølgelig med på!
Når vi kom dit var vi mildt sagt skeptiske; bak en annen ganske tom bar i noe som minnet
mistenkelig en mørk bakgate, åpnet en ung servitise en metall dør inn til et "VIP" rom...
Selv om rommet ikke var særlig innbydene hadde det alt som trengs for en vellykket karaokekveld; Sofa, bord, to mikrofoner, tv, høytalere, egen servitise (som konstant serverte øl og vasket bordet) og godt selskap. :)

Seth og Pros sang av full hals- og det va tydelig at det var rolige ballader som var tingen for guttene i Sihanoukville;)

Pros synger nok en ballade - både han og de andre to var overraskende flinke til å synge:)

På grunn av at den karaokeplassen her kun hadde sanger på Khmer, var det litt vanskelig for oss å være med på syngingen, men Lena prøvde å henge medså godt hun kunne;)




Film fra Karaoke ;)

Marianne poserer med vår private lille øldispenser for den nette sum av 3 dollar ( ca 18kr)

Etter en times tid på karaoken dro vi til Shivas, det samme utestedet som vi var på etter BBQ festen:) Seth og Eirin poserer søtt:) Bakgrunnen for dette bildet er forøvrig en konstant hodestørrelse diskusjon vi har med guttene. De kommenterer våre store hoder hver gang de har sjangsen til det; så her understreker Eirin størrelses forskjellen ved å sette seg nærmest kamera;)

Her viser Eirin at det faktisk vaaar perspektivet som gjorde at hennes hode var så stort på det forrige bildet;)

Hode diskusjonen fortsetter;)


Nay, Lena og Pros koser seg på shivas

Etter Shivas dro vi tilbake til bungalowen, og som vanlig vartet guttene opp med isbiter og øl rundt bordet på stranden:)

Stakkars Seth hadde skadet seg på motobiken og fått ett "meget" stygt sår, og som menn flest var jo Seth døden nær og det var kjeeempevondt, crycry;) hihi, men vi har jo med oss en bærepose med emergency saker, gassbind, plaster, piller, u name it, så vi lappet jo sammen lille gutten;) we took it as a challenge;)


Øyedråper ha vi også med og det fikk vi ofte bruk for! ;D
Dette var nok en herlig kveld, med herlige gutter med masse humor!:D





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Om Oss

Nå skal vi ut i den store verden å bygge opp et solid studielån for fremtiden - og det skal bli verdt hver ei krone! Det starter for alvor onsdag 06.januar 2010 klokken 17.10! Da setter vi oss på flyet som skal ta oss til Vietnam. Fra vi lander i Hanoi 07.01 og til vi reiser fra Bangkok 05.02 er lite /ingenting fastlåst per dags dato, og det er både veldig spennende og helt sinnsykt skremmende samtidig! Men en ting er helt sikkert: Det kommer til å bli et levende eventyr! Og vi gleder oss!