tirsdag 2. februar 2010

Dag 5 : Waterfall

Guttene ville ta oss med til "The Waterfall" litt utenfor byen i dag.
Så da fikset Mike med ekstra personale som kunne ta over resorten mens alle "våre" gutter ble med på turen inkuldert Mike selv og samboeren hans.

Mike og hans unge kambodsjanske kjæreste klare for avgang

Første stopp var for å fylle lyft i motobikedekkene. "You are too heavy/big" er en frase vi hører jevt og trutt her nede- særlig når vi sitter på motobike;) De er så rett fram ærlige her nede at vi har blitt vant med det, og tar oss ikke nær av det - vi eeeer jo faktisk dobbelt så store som de!;)

Etter å ha kjørt laaaangt på en humpete, støvete grusvei kom vi endelig frem til waterfall`en. Vi var bokstavelig talt helt røde av sand når vi kom frem - den hvite toppen kommer aldri til å bli den samme igjen;)


Rasmus som hadde blitt kraftig solbrent et par dager tidligere hadde begynt å flasse i annsiktet og hadde derfor smurt seg med fet krem - noe som gjorde at den røde sanda festa seg skikkelig godt;)

Afrikalignende idyll:)

Søte bambikalver=)

godt å være fremme etter en lang motobike tur;)


Eirin tester vannet


Dette er faktisk "The Waterfall" !!
Vi hadde sett for oss en litt mindre versjon av Niagra Falls, men ikke såååå mye mindre;)
Til de lokales forsvar så er det vinter i Kambodia nå, og fossen er mye større i regntiden. Men stor eller liten foss - vakkeret og idyllisk var det uansett!
Seth og Pros var de første til å "hoppe ut i vannet"


En til å begynne med litt nølende Eirin storkoste seg når hun først kom uti:)

Eirin lokka med en enda mer nølende Marianne ut i vannet (som virka mye kaldere enn det egentlig var)


Tok ikke lang tid før Marianne ble varm i trøya og begynte med vann-i-hår-oppvisning;)

Lena plasker i vannet og nyter sola:)

Rasmus og Nhay holder seg fortsatt på land, men også de kommer plompende utti etter hvert:)

IDYLL :)


IDYLL er det eneste ordet som er dekkende nok:)

Her har Mike også kommet for å menge seg med sine ansatte og sine gjester:)

Pros posserer for kamera:)

Mange kambodsjanske familier "gikk tur" og lekte med ungene sine i vannet- koselig=)


Vår egen lille havfrue=)


Etter badingen fikk vi servert kambodsjansk mat, ris, kylling, bønnespirer, sauser, annet kjøtt og annet grønt - godt:)
- og øl selvfølgelig, det er alltid øl her nede

På vei tilbake til Otres Beach og Sea Garden stoppet vi på et sted med masse ville små apekatter, vi kjøpte bananer og kastet te dem - morsomt:)

En liten gutt/jente (unasett søt) ble veldig opptatt av kameraet til Marianne, og syntes det var kjempestas å se dette bildet på skjermen:)


Det var en herlig tur med en herlig gjeng!:)
Takk for det!;)

2 kommentarer:

  1. Sjer ut som dåkk kose dåkk nå grasalt!! Herregud, æ e misunnelig! Kos dåkk videre, og finn på masse sprell dåkk kan del med oss som sitt hjem i -15 grader, spise knekkebrød og prøve desperat å træn så my som man orke! :p Kooosi!

    SvarSlett
  2. Hehe ja det gjør vi og!;) Nu e vi i Pattaya å besøke Kristine ei venninde av Eirin fra Kristiansund som har et gigantisk hus her med basseng og greier:P
    Så i gårkveld fikk vi taco (æ har slutta helt å spis kjøtt så æ spist champingong med tacokrydder istede for kjøttdeig!!) og så fikk vi knekkebrød og norsk pålegg te frokost!! goooodt!! vi har drømt om knekkebrød i det siste pga mangeln på fiber, så va bra at di kommentert først nu, og ikke for nånn daga sia!;) Koselig at du følge med Heidig!!:D

    SvarSlett

Om Oss

Nå skal vi ut i den store verden å bygge opp et solid studielån for fremtiden - og det skal bli verdt hver ei krone! Det starter for alvor onsdag 06.januar 2010 klokken 17.10! Da setter vi oss på flyet som skal ta oss til Vietnam. Fra vi lander i Hanoi 07.01 og til vi reiser fra Bangkok 05.02 er lite /ingenting fastlåst per dags dato, og det er både veldig spennende og helt sinnsykt skremmende samtidig! Men en ting er helt sikkert: Det kommer til å bli et levende eventyr! Og vi gleder oss!