onsdag 24. november 2010

Diverse skole og fritid fram til sommerferien!

Her kommer litt diverse fra september til november. Vi har jo vært flinke studenter, og holdt oss innenfor Brisbane området. Her er en liten smakebit :)


Liten pause på verandaen mens vi beundrer den Australske måten å bygge/ flytte hus på :)

Jada, vi setter huset på paller så står det nok der :)
Det bygges et nytt hus bak det gamle, så e flyttet det 50 meter langre fram og satte det på paller. Alternativt! :)

Lite zoom bilde av måten de har stablet huset på :)

Det er jo tider vi kan ligge i den store hagen vår og jobbe med kreativiteten. Her har Marianne og Eirin lagdt seg ned for å male litt i varmen :)

Endte jo med litt kroppsmaling, for det var mye artigere!

Eirin fikk en overaskelses pakke fra Norge!! Tuuusen takk Lise, ble kjempe glad for pakken, og smørbukkene er de beste vi noen gang har smakt! :)

Pluttselig en kveld hadde Lena besøk av en flyvende bille. Den fløy fra rommet hennes og inn i stuen, der ble det panikk!! Men Lena og Eirin fikset det med en kopp og litt papir :) Litt rot måman selvfølgelig regne med ;)

Appropos rot, slik så rommet til Eirin ut, etter helvetes-ukene som vi kaller de! Ingen tid tid soving eller rydding!

Jada, det eksploderte pluttselig en kveld... :)

Men vi har også artige tider også.. Her er en liten internspøk.. sjekk ut "lost luggage" på youtube så skjønner dere nok mer! LEGEND - DARY!! :)
Takk Line, it made our day ;)

En liten turn oppvisning fra Eirin sin side!

Så var det:

Creative Thinking!
Dette var ett av fagene vi hadde i år som handlet om hvordan utforske kreativiteten. Vi lærte en hel deg forskjellige teorier om hva vi kunne gjøre om man står fast i en oppgave, basert på kreativiteten. Dette var et gøyalt fag med morsomme aktiviteter som improvisasjon, høyre og venstre hjerne tenking, randomness og divergent tenking - altså tenke utenfor boksen. Den siste oppgaven for faget skulle være et kreativt produkt, som startet fra ingenting - og ble et eller annet produkt. Vi skulle velge en teori å gå ut ifra, for så utvikle oppgaven vår. Eirin valgte randomness som en start på hennes oppgave, og gikk ut ifra popkorn som en start fase...

Popkorn! nam... ;) Eirin tok bilde av åtte av popkornene. Det ble gitt navn og så slik ut:

Rajh

Jonas


Blump

Cloudy

Fluffy

Sean

Pierre

Spot


Kort fortalt utviklet popkornene seg til figurer som helt tilfeldig fikk navn, karakter profil og som videre utviklet seg til en start på noe som kommer til å blir verdens kuleste tegneserie figurer! :)


Her har vi hver enkelt av de åtte utvalgte popkornene! Hva eller hvem ser du i hvert av bildene?? Det er ingen fasit...


Dette er de figurene som utviklet seg ved hjelp av popkorn formene. Er de ikke verdens søteste?? :D Det ble laget en film til denne oppgaven også, men den er litt for stor for bloggen. Skal prøve å korte den ned, slik at den kan legges ut her :)

Marianne lagde et NYDELIG maleri av oljemaling, som skal vises her når hun legger ut bildene ;) Lena hadde lagd en drømmebok basert på underbevisstheten i hver enkelt drøm. Det kommer mer, når bildene samles :) Vi har hatt et supert semester med herd jobbing, men nå er det endelig ferie!! :D Sees snart ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Om Oss

Nå skal vi ut i den store verden å bygge opp et solid studielån for fremtiden - og det skal bli verdt hver ei krone! Det starter for alvor onsdag 06.januar 2010 klokken 17.10! Da setter vi oss på flyet som skal ta oss til Vietnam. Fra vi lander i Hanoi 07.01 og til vi reiser fra Bangkok 05.02 er lite /ingenting fastlåst per dags dato, og det er både veldig spennende og helt sinnsykt skremmende samtidig! Men en ting er helt sikkert: Det kommer til å bli et levende eventyr! Og vi gleder oss!