mandag 22. november 2010

Design CAMP

Hei dere!
Nå er det veldig lenge siden noe har skjedd her inne. Vi har jo selvfølgelig vært flinke studenter dette semesteret, og lagt bloggen litt til side. MEN nå har vi sommerferie, og all tid til blogging. Skal prøve på litt oppdateringer, så her kommer litt fra designcampen vi var på i september. Et par dager i bushen med 120 andre designstudenter for "å finne seg sjæl" som designer og bli kjent selv om det er andre semester :D


Her har vi de norske i klassen. En gjeng flinke interiørdesignerer dette ja ;) Fra venstre: Christine, Eirin, Marianne, Line, Lena, Lene og Agnete. Kjempe flott å være på camp!


Her er leirskolen. Ja, det føltes som en leirskole fra 7-klasse. Det var leggetid, og hele dagene besto av en eller annen aktivitet. For eksempel ta av seg venstre sko, plassere den midt på et jorde, løpe tvers over jordet for å ta den på seg raskest mulig og løpe på andre siden av jordet før alle andre. Hei hei sier vi, dette kan vi jo, det er bra vi ikke er helt voksen enda :)

Leirskolen lå ca to timer nord/vest for Brisbane. I et området rundt Toowoomba. Vi fikk beskjed om å ha med oss ull sokker, jakker, gode sko og div, men må ærlig innrømme at det var ganske varmt i solen om dagen. Til Tross for at det er tidlig vår og kun et par og tyve grader :)


Nydelig vårsol som skinner mot en tresort vi velger å kalle et Japansk-Sukker tre :)



Makro linsen på Eirin sitt kamera må prøves, her har vi enkelt porttrett av blomsten.


Og en pitteliten søt oransje blomst. Med godt kamera følger gode bilder :)


Marianne klar for design oppgaver! Med sin berømte insomnia caps fra Thailand :)

Her venter vi på å få en eller annen beskjed om hva dagen bringer. Vi er satt i forskjellige team med en leder. Koselig å bli kjente med andre design studenter å!:)


Christine, Lene og Line super happy for dagens quest! Make something out of nothing! :D


Hva er vell ikke bedre enn en forelesning ute i det fri med selveste professor Tony Fry som foreleser? Vi var i alle fall super interessert! Nå skal vi nemlig lage sustainable design ut av ting vi finner på en times gåtur i bushen. Neida, det er ikke varmt det ;)


På veien møtte Eirin en padde!



Og en kaktus som hun aldri har sett før... Får litt Mexico feeling?


Kenguru som gjemmer seg i bushen. Vi så en helg haug av de! Store og små ;)

Man kan lett se hvem som er nordmannen i bildet.. Joggesko, Bergans-sekk og ull skjerf (som etterhvert ble plassert i sekken) :)


Eirin og Christine var på Team-Caitilin. De plukket en del store og tunge tre stammer, de Australske kalte de ekte vikinger.

Christine sniker seg innpå en gjen kenguruer som gjemmer seg i bushen.


Men vi er jo vikinger, så ingenting kan gjemme seg for oss! :D


Her fant vi å en lizzard som stod å solte seg i vår solen. Veldig stilige å se på nært hold!

Australias nasjonal fugl - Kookaburra. Den høres ut som en ape som ler når den åpner nebbet, og hodet ser overdimensjonert stort ut :)


Team Caitilin lagde en flåte og sydde tykke strå biter inn i en tre ramme festet med tynnere tvistet strå biter. Ganske fornøyde med resultatet :)
7
Hadde man havnet på en øde øy, hadde flåten funket som bare det!! ( For en pers)

Flere av gruppene hadde veldig gode ideer på sitt design :)

På kvelden skulle vi had ball. Kjolen/ kostymene skulle bli lagd av diverse papir, kopper, stoff som vi hadde fått tildelt. Vi som på cabin 7, og skulle ha et lady gaga tema. Her har vi kommet godt i gang med kostymene! :D


Her har vi noen av asiaterne. Har en anelse a Alice in Wonderland inspirasjon her? :)

Kreative og miljøvennlige kostymer :)


Her har vi lærerne som var med oss på campen. De fleste er egentlig master studenter i hvert sitt hovedfag, og faktisk på alderen våres!


TEAM-GAGA hadde jo de beste kostymene :) Fra venstre Lene, Agnete og Olga.



Eirin i GAGA posering! :D

Flere lærere. De synes det var kjempe gøy å kle seg ut ;)

TEAM - GAGA i sine papirkjoler og kopper! :D

Marianne, Olga og Eirin kom ufrivillig i finalen for beste kostyme (GaGa var jo best) Marianne stakk av med seieren som kveldens dronning! Vi var alle veldig glad og stolte :D



Neste dag bar det på gården/jordet til Tony Fry for å få forelesning om hvordan man kan holde jordbruk og likevell "gå i ett med naturen". Marianne viser et eksempel på hvordan dette kan gjøres ;)


Vi var alle veldig redde for å få flått eller blodigle på kroppen. Derav hette, hatt og div :)


Etter folk faktisk fikk igler på seg, bare ved å stå i gresset, endte hele trinnet inne i skuret. Morsomt syn egentlig, ikke alle var like godt kledd som oss nordmenn for å si det sånn :)


Til tross for ullsokker til ankelene og allstar sko, klarte en ekkel blodigle å feste seg på foten til Eirin. Slapp av! Ingen skade skjedd, kun en kvalmende følelse etterpå. De slimete krypene er ikke noe vakkert syn. Men nå bare det hjem, etter tre dagers leirskole i bushen. Vi har faktisk hatt det gøy, og blitt bedre kjente med andre studenter. Og selvfølgelig kan vi mer om sustainable design nå :)
Det var alt for nå! Takk for det :)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Om Oss

Nå skal vi ut i den store verden å bygge opp et solid studielån for fremtiden - og det skal bli verdt hver ei krone! Det starter for alvor onsdag 06.januar 2010 klokken 17.10! Da setter vi oss på flyet som skal ta oss til Vietnam. Fra vi lander i Hanoi 07.01 og til vi reiser fra Bangkok 05.02 er lite /ingenting fastlåst per dags dato, og det er både veldig spennende og helt sinnsykt skremmende samtidig! Men en ting er helt sikkert: Det kommer til å bli et levende eventyr! Og vi gleder oss!